Afit Personal Training

360 TRAINING AND COACHING

Training and coaching in Brugge

Is jouw volgende stap in persoonlijke groei:  fysiek sterker worden, afvallen, werken aan een betere conditie, emotioneel groeien of mentaal sterker worden?
Wat jouw doel ook is, ik ben er om jou te helpen het maximale uit jezelf te halen. Het is mijn passie om jou als personal trainer bij te staan bij jouw persoonlijke groei. Become the person you want to be!

Fit ondernemers

Personal training

Personal training geeft je de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te worden.
1 op 1 training, small group,…

training and coaching

Fit ondernemers

Hoe belangrijk is jouw eigen fysieke en mentale gezondheid naast een gezonde onderneming?

Personal training brugge met afit360

Online coaching

No-nonsense aanpak. Trainen op je eigen tempo met een gepersonaliseerd trainingsschema & coaching..

Personal training op locatie

Bootcamp

Grote kans dat je ons al eens hebt zien trainen in en rondom Brugge. Lees hieronder voor meer info

Sportmassage brugge

Sportmassage & cupping

Last van vastzittende spieren? Nek & schouders? Gewrichten? Migraine? 

Hoe gaan we te werk?

STAP 1

Vrijblijvende kennismaking

Vertrouwen om samen een sportieve verbinding aan te gaan moet groeien, en daarom is elkaar leren kennen en een klik hebben tussen sporter en personal trainer zeer belangrijk

Gratis proefles mogelijk

Tijdens de gratis proefles kunnen wij elkaar leren kennen om zodoende ook te bekijken hoe wij samen aan jouw doelen kunnen werken.

STAP 2

Jouw persoonlijk plan maken

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie maak ik een speciaal personal trainingsplanDaarnaast maak ik ook een voedingsplan zodat je ervan verzekerd bent alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen, en ook in de juiste hoeveelheden zodat jij maximaal resultaat zal behalen. Door rekening te houden met jouw persoonlijke situatie ontvang je een duidelijk plan dat ook op de lange termijn lekker, uitvoerbaar en vol te houden is.

STAP 3

Starten met personal training

Dit is natuurlijk het leukste onderdeel waarbij wij aan de slag gaan om jouw doelen te behalen. Niet alleen de fysieke training maar ook mindset speelt hier een zeer grote rol. Als personal trainer motiveer en help ik je om boven jezelf uit te stijgen en iedere keer weer je grenzen te verleggen om iedere dag weer een stukje beter te worden.

STAP 4

De uitdagingen blijven opzoeken

Wanneer je doel is behaald is dit natuurlijk slechts het begin! Naarmate wij verder zijn zal je lichaam veranderen en dat betekent dat ook jouw plan moet worden veranderd. Je hebt dan behoefte aan een ander trainingsschema en natuurlijk ook ander voedingsplan.

Door jouw doelen te verleggen blijf je jezelf uitdagen om iedere dag weer beter te wordenDit is waar persoonlijke groei en personal training om draait.

PERSONAL TRAINER 360°

Ieder mens is uniek, en daarom verdien jij professionele en persoonlijke ondersteuning om jouw doelen te behalen. Als personal trainer in Brugge is het mijn missie om jou op een verantwoorde en duurzame wijze te begeleiden in jouw persoonlijke groei. Misschien heb je een drukke job, een druk sociaal leven, kinderen, of eigenlijk geen tijd om te sporten.

Dankzij een samenwerking met diverse fitnessen in Brugge kan ik jou altijd op een, voor jou gemakkelijke locatie, ondersteunen met personal training. Doordat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie kan ik jou in heel Brugge ondersteunen met personal training.

Zolang het weer dit toelaat maken wij gebruik van een van de vele mooie buitenlocaties die Brugge te bieden heeft. 
Het sporten in de buitenlucht geeft namelijk extra energie en voldoening.