Afit Personal Training

Personal trainer
Brugge

Personal trainer Brugge Afit360

 

Of je nu meer spiermassa wilt, blijvend wilt afvallen of meer energie wilt: alleen sporten is niet voldoende.Om echt blijvend resultaat te behalen is een evenwichtige balans tussen beweging, voeding, mindset maar ook rust noodzakelijk

Daarom zul je van mij de personal trainer brugge niet een standaard dieet krijgen, maar maak ik een persoonlijk leefstijl en voedingsplan. Helemaal gericht op jouw leefstijl, mogelijkheden en natuurlijk jouw doel

Door aandacht te besteden tijdens de personal training aan de combinatie van al deze levensdomeinen zal je zowel fysiek als mentaal een gigantische boost in je ontwikkeling meemaken waardoor jij je op alle vlakken beter en fitter zal voelen.

Ben je opzoek naar een personal trainer regio Brugge? Dan zit je hier goed.  

MOGELIJKHEDEN

Personal training

Fit ondernemers & trainers

Small group training

Personal Trainer in Brugge

Afslanken

training and coaching

Ondernemers

Fit ondernemers

4 pijlers van Afit360

personal trainers

Beweging

Wanneer een training 100% aangepast is op jouw wensen, doelen en kracht dan wordt sporten ineens nog leuker. Maar ook makkelijker. Bovendien sta je er nooit alleen voor: ik ben er als personal trainer brugge om jou te helpen, te motiveren, en te enthousiasmeren. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kunnen wij bovendien trainen op een locatie die voor jou gemakkelijk is. Samen werken wij naar jouw doel!.

personal fitness trainers

MINDSET

Een positieve mindset helpt je om gezonder in het leven te staan, en om jouw doelen te bereiken; op ieder vlak: zowel persoonlijke als zakelijk. Door bewustwording en controle te krijgen over je eigen mindset zul je merken dat je tot grootse dingen in staat bent. Of het nu gaat om het lopen van een marathon, het runnen van je eigen bedrijf of omgaan met een stressvolle werk situatie of een burn-out: jouw mindset is een van je krachtigste tools die je tot je beschikking hebt. Door je mindset te trainen en te stimuleren zul je merken dat je hier ook in het dagelijks leven veel voordeel van hebt.

personal training brugge

VOEDINGSADVIES

Jouw lichaam levert elke training een prestatie van formaat. Daarom is het extra belangrijk om nazorg te bieden voor je lichaam, het te voeden en het herstel te bevorderen. De juiste voeding is essentieel om het beste resultaat te kunnen bereiken. Je lichaam heeft daar de juiste voedingsstoffen voor nodig en in een persoonlijk voedingsadvies zorg ik personal trainer brugeg dat jij precies weet hoe je het herstel van je lichaam bevordert. Wanneer je gewicht wil verliezen is sporten alleen niet voldoende. Je voeding is een belangrijk onderdeel van de weg naar succesvol gewichtsverlies. Ook daarin help ik je met een op maat gemaakt voedingsadvies zodat je, jouw doel bereikt. 

Personal trainer afit360 brugge

HERSTEL & RUST

Genoeg rust nemen is een van de meest onderschatte factoren. Rust zorgt voor het herstel van spieren, gewrichten, pezen alsook van je stress niveau.  Herstel en rust zijn onmisbare elementen in het behalen van resultaat en bij het voorkomen van verschillende blessures.  


Zelf een gratis personal training volgen?

Ben je opzoek naar een personal trainer brugge? Kom dan zeker langs om zelf eens een personal training te volgen. Je zit nergens aan vast. Dit maakt het mogelijk om zelf eens te ervaren hoe het is om persoonlijk begeleid te worden bij het trainen.

ERVARINGen VAN ANDEREN MET PERSONAL TRAINING

‘Wil graag eens zeggen hoe BLIJ ik ben dat ik je gevonden heb! Voor je positiviteit, je hulp, je kennis, je babbels en je (ooh zo lastige) workouts!! Feeling already so much better.. echt, een 100% keerpunt in m’n leven(stijl). Merci daarvoor!’

20 kilo’s, super super blij met de begeleiding van afit360. 

-10 kg and going down! 

succes verhalen bij afit360

Mega content van de begeleiding. Vermagerd – 13 kg in 2 maanden tijd. Een topper van een trainer, met beide voetjes op de grond. Een echte aanrader!