Afit Personal Training

HIIT Bootcamp Brugge

HIIT Bootcamp Brugge = Full body workout

AFit360  HIIT-bootcamp in brugge biedt je een unieke full body workout aan met behulp van functional trainingsmethoden.

 De bootcamp training bestaat uit leuke “warm-up games”, full body oefeningen, met of zonder partner en een leuke afsluiter. Deze manier van trainen is een ideale manier om te kunnen genieten van de gezonde buitenlucht, sociaal contact en een full body bootcamp Brugge work out! 

 Iedereen kan meedoen met de HIIT bootcamps in Brugge. De oefeningen worden aangepast aan uw eigen niveau.

High intensity interval training & tabata. Met deze methode ga je nog 24 tot 36 uren na de training calorieën verbranden met als resultaat een strak en fit lichaam! 

Let’s crush the calories together! 

Bootcamp brugge
Bootcamp met afit360

Na 28 dagen zal je meer energie krijgen en een gezondere mentale gezondheid. Je zal ook meer vet verbranden en je geweldig voelen. Werk aan je buik- en bilspieren, dijen en armen met de bootcamp brugge. Bouw fysieke kracht op en krijg meer zelfvertrouwen.

FAQ

Je kan op elk moment instappen. 

De lessen gaan elke maandag en donderdag avond door om 20u00

De tarieven zijn:
– €10 per sessie
– €90 voor een 10-beurtenkaart

Zowel mannen als vrouwen van elk fitnessniveau kunnen deelnemen aan de bootcamp.
Iedereen is welkom bij AFIT360 Bootcamp!

Ja, dat kan zeker. Het programma is een veilige en effectieve manier om te trainen, vet te verbranden en een gezond lichaam te behouden. Ongeacht je leeftijd, gewicht of huidig fitnessniveau. Alle AFit360 trainingen worden aangepast aan beginners en kunnen ook geschaald worden om zelfs de meest fitte atleet uit te dagen!

We raden je aan om 2x per week te trainen voor gegarandeerd resultaat.

Bootcamp brugge

Bij Afit360 zijn de bootcamps geen ” gewone sessies” in de traditionele zin, maar resultaatgerichte sessies gericht op gewichtsverlies en body-toning.

NA VERBRANDING: 36 uur lang calorieën verbranden

Onze kenmerkende afterburn bootcamps brugge van 30 minuten combineren High Intensity Interval Training (HIIT) met active rust om leuke trainingen te maken, die in de helft van de tijd twee keer zoveel calorieën verbranden en je metabolisme tot 36 uur na de training in een hoger tempo laten draaien.

Become the best version of yourself!

Elke bootcamp brugge sessie wordt geleid door een gecertificeerde coach om ervoor te zorgen dat je de beste training krijgt, de meeste vetverbranding krijgt en je tegelijkertijd veilig en blessurevrij houdt!

AFIT 360° BOOTCAMP BRUGGE