Afit Personal Training

FIt ondernemerS

Fit Ondernemers. Ben jij de ondernemer die op zoek is naar meer energie, een goed gevoel en balans in je leven?

De balans tussen het trainen van je geest én je lichaam zorgt ervoor dat je je gezond en lekker in je vel voelt. Dit gevoel van gezondheid straalt door naar je onderneming en lifestyle, alle aspecten van je leven krijgen een boost.  Je gaat beter met stress om, je concentratie is verbeterd en je kan betere en juiste beslissingen nemen op alle vlakkenAlle jobs hebben de bovenvermelde eigenschappen nodig, maar voor de ondernemers is dit nog belangrijker.  Als ondernemer ervaar je dagelijks zowel geestelijke als lichamelijke uitdagingen: work life balance, lange werkdagen, deadlines, moeilijke klanten, leveringen van je producten … en veel meer challenges..

ondernemers & personal trainer

Wij komen naar jou toe of spreken af in de fitness bij jou in de buurt. Onze workouts zijn leuk en gevarieerd en zorgen ervoor  dat jij als ondernemer een fittere gevoel en meer energie hebt om je doelen te bereiken. Door de coachingsessies worden er veel tips en tricks rond slaap, voeding, stress-management & energie gegeven om je leven als ondernemer terug in balans te brengen.
  

 

personal trainer brugge

Formule ondernemers

Lindsay side

Getuigenis

Het perfecte XMAS-cadeau als ondernemer? Terug zalig goed in je vel zitten! Ik zou het iedereen aanraden. Voor mij als ondernemer bekende dit op één trimester van burnout naar happy, van 94kg naar 78kg (and still going down), van "overal pijntjes in de morgen" tot "pijn-loze weken maanden”,… Heel happy dat Ari op m’n pad kwam. Met een solide basis kennis pakt hij het héél pro en gepersonaliseerd aan. Nooit was een training hetzelfde, wel stond hij steeds voor me klaar, soms met een ijzeren hand maar altijd met een gezonde dosis motivatie, optimisme en doorzetting. #dikkemerci