Afit Personal Training

ABOUT ME

Mijn naam is Arianit (maar je mag mij ook Ari noemen!), personal trainer

in Brugge en de oprichter van Afit360.

Al sinds jongs af aan heb ik een  passie voor sport.

Voor mij was het dan ook een logische stap om een bachelor Sport en Bewegen te halen aan Howest. En daarnaast haalde ik ook nog een diploma Sportmasseur en Cupping Therapeut.

Na mijn 15 jaar lange carrière in het voetbal heb ik besloten mijn grootste passies, namelijk sport en persoonlijke ontwikkeling, samen tot één geheel te brengen. Zo is Afit360 Personal Training ontstaan.

Ik geloof enorm in de kracht van zelfontwikkeling en het hebben van een juiste mindset. Als personal trainer vind ik het belangrijk dat naast jij, de persoon die alles bloot geeft, ook weet wie jou personal trainer eigenlijk is. Dit is van belang tijdens onze intensieve samenwerking om jouw doel(en) te bereiken.

Ongeacht welke weerstand en tegenslag jij ervaart: het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen deze te overwinnen.

IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGS GESPREK