Afit Personal Training

Succesverhalen

Succesverhalen VAN ANDEREN MET PERSONAL TRAINING

Uiteindelijk wil je een personal trainer omdat je resultaat wilt zien! Resultaat in verandering, groei en persoonlijke ontwikkeling. 
Lees hier de persoonlijke ervaringen van mensen die ik al heb mogen trainen en coachen in Brugge
Ik sta voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan!

Margaux (24)

‘Wil graag eens zeggen hoe BLIJ ik ben dat ik je gevonden heb! Voor je positiviteit, je hulp, je kennis, je babbels en je (ooh zo lastige) workouts!! Feeling already so much better.. echt, een 100% keerpunt in m’n leven(stijl). Merci daarvoor!’

Lindsay (35)

– 20 kilo’s, super super blij met de begeleiding van afit360. 

Edward(49)

succes verhalen bij afit360

Laurent (30)

Mega content van de begeleiding. Vermagerd – 13 kg in 2 maanden tijd. Een topper van een trainer, met beide voetjes op de grond. Een echte aanrader! 

It’s going to be a journey. It’s not a sprint to get in shape.

Succesverhalen

Yakima (22)

10x sneller resultaat. Elke keer opnieuw leer ik iets bij. Hij is een gepassioneerd persoon die het beste van jezelf naar boven haalt. Zo iemand wil je zeker in je leven hebben! Resultaat en goed voelen in je vel is wat het mij heeft opgeleverd. 

Personal trainer brugge afit360

Sarah (26)


I highly recommend Afit360!! Ari is an amazing Personal Trainer and will definitely help you to achieve your fitness goals! He’s got a great sense of humour so every session is filled with laugh and positive attitude which empower you to work out even harder.

Succesverhalen brugge afit360

Simon (22)

Ik ben heel tevreden met Ari als mijn coach. Hij is niet enkel coach op fysiek vlak ook mentaal helpt hij mij heel goed en het is ondertussen een zeer goede vriend geworden. Ik ben nu al heel blij met de resultaten die ik heb behaald op korte tijd. Ari is de beste investering in jezelf die je kunt maken

Personal training voor ondernemers

Peter (45)

Heel happy dat Ari op m’n pad kwam. Met een solide basiskennis pakt hij het héél pro en gepersonaliseerd aan. Nooit was een training hetzelfde. Wel stond hij steeds voor me klaar, soms met een ijzeren hand maar altijd met een gezonde dosis motivatie, optimisme en doorzetting. #dikkemerci

Succesverhalen brugge afit360

Adam (30)

Ik ben in 5 weken 7 kilo’s vermagerd en heb veel spiermassa opgebouwd. AMAZING zou ik zeggen! Super blij met de begeleiding en de motivatie. Top personal trainer!

Succesverhalen brugge afit360

Diana (25)

Super content van Afit360 personal training, – 15 kg ondertussen. 

I want to inspire people. I want someone to look at me and say,
"because of you I didn't give up."

Klaar om ook de uitdaging aan te gaan?