BLOG

Buiten sporten in Brugge

Midden in deze corona crisis is niets zo belangrijk als gezond blijven.
Maar hoe blijf je in beweging als de sportscholen dicht zijn en je zoveel mogelijk thuis moet blijven? 
In Brugge zijn er gelukkig een aantal prachtige parken! Dit zijn dé locaties om buiten te sporten in Brugge. 

1. Loop- en trainingsparcours aan de vesten

De Brugse Vesten zijn een prachtig loop- en trainingsparcours. Het 8 kilometer lange traject rondom de binnenstad van Brugge is bijna geheel verlicht en daarmee de ideale locatie om te trainen.

Langs deze mooie route zijn zelfs een aantal drinkfonteintjes aanwezig, erg praktisch als je, je water wil bijvullen. Op de website van Stad Brugge is ook een loopparcours uitgestippeld.

Als personal trainer ga ik daar graag met mijn cliënten heen. Omgeven door groen, bomen en rust ligt je focus precies op wat je moet doen: doorzetten en blijven gaan. Ook geef ik bootcamps in het gebied aan de vesten. 

2. Sporten in het Visart park: groene oase midden in de stad Brugge

Deze buurt- en familiepark in de deelgemeente Christus-Koning heeft veel uitgestrekt open groen en leent zich zonder twijfel uitstekend voor veel sportieve bezigheden. Op de slingerende wandelpaden is het heerlijk om te rennen en te genieten van het groen om je heen.

Personal training en small group trainingen passen perfect in het prachtige Graaf Visartpark.

3. Tillegembos Brugge

Het provinciedomein Tillegembos in Brugge is ook een prachtige locatie om te gaan sporten. Dit provinciedomein heeft kastelen en bossen, en is voorzien van mooie wandel en fietsroutes. Wil je niet direct hardlopen, dan is deze plek in Brugge uitermate geschikt voor een fijne en gezonde wandeling in de buitenlucht. Even opladen, je lichaam weer voelen en dichtbij jezelf komen, dat is op deze prachtige locatie zo geregeld.

Op verzoek zijn er personal trainingssessies in het Tillegembos.

4. Veltembos: hindernissenparcours in de buitenlucht

Het Veltembos in Brugge is een klein park maar met veel mogelijkheden. Zoals het hindernissen- en survival parcours aan de rand van het park. Bootcamps worden hier uitdagend en halen het beste in je naar boven. Lichamelijk en mentaal is dit parcours een fijne uitdaging en zeker in coronatijd een heerlijke uitlaatklep.

ARCHIEF BLOGPOSTS

Bootcamp & andere formules

Grote kans dus dat je ons al eens hebt zien trainen met de bootcamp formule op een van deze locaties! Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten om samen met andere enthousiaste mannen en vrouwen te werken aan jouw conditie. Bij de bootcamps sporten we in groepsverband, maar ook hier houden we uiteraard ook rekening met jouw persoonlijke situatie.

Enthousiast om mee buiten te sporten? Onderstaande formules zijn mogelijk:

En zit het even tegen? Ik motiveer je, ik geloof in je en ik haal het allerbeste (weer) in jou naar boven! Dat is al jarenlang mijn expertise, mijn passie, en de reden dat ik jouw personal trainer in Brugge ben.

Become the person you want to be!

Fotogalerij

Hieronder kan je foto’s bekijken van de bootcamps.